Jaarverslag

05/06/2023

Elk jaar als ik van start ga met het schrijven van het voorwoord bij het jaarverslag, overvalt me dezelfde bedenking. Alweer een jaar voorbij. De tijd vliegt als je werkt in een dynamische organisatie.

En bij het terugblikken naar het voorbije jaar overvalt me ook telkens de verwondering over wat we als kleine organisatie in het hulpverleningslandschap het voorbije jaar weer allemaal gerealiseerd hebben.

Dit kan alleen maar als je een sterke medewerkersgroep van enthousiaste en gemotiveerde collega’s hebt.

Het dagdagelijks instaan voor de ondersteuning en zorg voor meer dan 30 kinderen en gezinnen én daarnaast mee vorm geven aan het nieuwe gezicht van vzw De Walhoeve, dat kan alleen maar als je oprecht gelooft in onze missie en visie én onze kernwaarden hoog in het vaandel draagt.

De ontwikkeling van een nieuwe missie en visie, ervaar ik zonder meer als één van de bijzonderste realisaties van het voorbije jaar. Samen met onze jongeren, gezinnen, verwijzende instanties en partnerorganisaties liepen we de voorbije jaren een heus traject om finaal de bestaansreden van vzw De Walhoeve en de manier waarop we onze hulpverlening willen organiseren, te herdefiniëren.

De kern hiervan vat zich als volgt samen : ‘Vzw De Walhoeve staat voor het zorg-saam begeleiden en ondersteunen in een warme en positieve omgeving’!

Met het vastleggen van onze kernwaarden respect, vertrouwen en open communicatie trekken we een streep onder het verleden en werken we keihard aan onze toekomst. Een toekomst die we dagdagelijks met een heel divers aanbod aan zorg verder vorm geven. Zoals u ongetwijfeld zal kunnen lezen in dit jaarverslag.

 

 

Veel leesplezier !

 

 

Wim Hove

Directeur vzw De Walhoeve