VRIJWILLIGER WORDEN?

Wilt u samen met ons gedreven team bijdragen aan de opvoeding en de ontwikkeling van de kinderen en jongeren die we begeleiden?

We zijn op zoek naar vervoervrijwilligers, creatieve vrijwilligers, handige vrijwilligers en vrijwilligers die ondersteuning willen bieden bij huiswerk en  lezen.  Dit voor zowel onze locatie in Westvleteren, Ieper en Veurne.

Vrijwilligerswerk binnen De Walhoeve betekent een grote meerwaarde zowel voor de kinderen, de jongeren en de medewerkers.

Spreekt het werken als vrijwilliger in De Walhoeve jou aan?

Contacteer ons dan vrijblijvend!

Verantwoordelijke vrijwilligerswerking: sofie.forrez@dewalhoeve.be
057/21 88 25

Feedback van vrijwilligers:

“ Ik heb vroeger in het deeltijds onderwijs lesgegeven en ben daar veel in contact gekomen met jongeren die in een instelling verbleven en heb ook veel contact gehad met de instellingen zelf. Maar ik ben nergens dezelfde huiselijkheid en warmte tegenkomen die ik ervaar hier bij jullie in De Walhoeve. Je merkt dit ook bij alle contacten met de kinderen en de medewerkers. Echt straf ! “

"Als vrijwilligster leer je de begeleiders kennen maar vooral ook de jongeren, waarmee je binnen de week een soort van band mee krijgt. Ik vind het heel leuk om een week met hen mee te leven en mee te doen aan alle activiteiten.  Ieder jaar opnieuw kijk ik uit naar het goed georganiseerde jongerenkamp, het team en de jongeren!"