Verhuis Veurne

18/09/2022

September ’22 zal de laatste maand worden waarin de dagbegeleiding in Veurne in de Zwarte Nonnenstraat te vinden valt. We verhuizen naar een huis in de Noordburgweg dat  we vorig jaar aankochten.  

We hebben ondertussen een jaar vol verbouwingen, opsmukwerken, nieuwe meubels kiezen en monteren achter de rug (massa's lege dozen en karton als getuige) en we zitten nu in de laatste afwerkingsfase.  Vooral Pedro is hier de man van aanpak in geweest en verrichtte ondertussen bergen werk.  

Onder het motto:’ vele handen maken licht werk.’ verzamelden  op 30 augustus enkele ouders en jongeren om mee met de begeleiding de handen uit de mouwen te steken.  Er werden meubels opgezet, kasten gekuist; de tuin werd onderhouden en de keuken opgefrist.  Samenwerken stond deze dag centraal en het resultaat mocht er zijn.  

Op dit moment zijn we nog bezig met het oude huis zoveel mogelijk leeg te maken en het nieuwe te vullen zodat we in oktober  een  frisse start kunnen maken en een  feestelijke opening kunnen voorzien.  Foto’s van de afwerking geven we nog niet mee omdat we de onthulling van het nieuwe huis nog als verrassing willen houden.  

Lies, hoofdbegeleidster Veurne