Take Away

12/12/2023

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober vond een nieuwe editie van onze take-away plaats die ook dit jaar terug een groot succes werd.  Meer dan 600 porties stoofvlees werden aan de man gebracht wat toch wel voor wat stress zorgde…

Op donderdag werd er gestart met het bereiden van het stoofvlees.  Het feestcomité en vrijwilligers gingen aan de slag om al dat stoofvlees klaar te maken met de lekkerste trappist ter wereld: de trappist van Westvleteren.  

Het recept werd nauw gevolgd en op donderdagavond was al het stoofvlees bereid.

 

Op vrijdag gingen we aan de slag om alle groentjes klaar te maken en daarna de bestellingen klaar te maken.  Ook onze sterk geapprecieerde goodiebag werd op vrijdag gevuld met heel veel lekkers en leuke dingen. 

Vanaf vrijdag 16 u gingen we op ronde en werden er ook heel wat pakketjes afgehaald. 

Wij bedanken graag al onze sponsors die ons financieel steunden maar ook de sponsors die ons in natura sponsorden (goodiebag en/of ingrediënten stoofvlees). 

Merci aan alle medewerkers en in het bijzonder aan het feestcomité!  Een grote dank ook aan alle vrijwilligers die op donderdag, vrijdag en zaterdag paraat stonden om ons te helpen.  Zonder jullie hulp zou het ons niet lukken!

En last but not least: bedankt aan alle mensen die stoofvlees hebben besteld!  We hopen dat het gesmaakt heeft.

We kijken al heel erg uit naar de volgende editie. 

Sofie, contextbegeleidster en coördinator vrijwilligerswerking