Sprokkels uit de paasvakantie

17/05/2022

Twee weken even op adem komen en ontspannen met allerlei leuke activiteiten. Deze vakantie deden onze jongeren mee aan The Masked Singer Walhoeve edition! Daarbij ontworpen ze een eigen masker en werd hun act gefilmd. Onder andere Miss Carnaval, Mini Kat en San Juan zetten een prachtige performance neer!

Ik zit vol spanning te wachten om te weten te komen welke fantastische artiesten achter deze creatieve maskers zitten…

In de paasvakantie werd er ook even stilgestaan bij het gebruik van sociale media. Zo gingen we met de -12 jarigen op pad in het online avonturenspel Interland en werden ze een Cyber Held! Zo slaagden ze onder andere voor de eilanden ‘Val niet voor vals’ en ‘Vriendelijk zijn is cool’.  Benieuwd of jij of je kind dit ook kan? Neem gerust eens een kijkje op cybersimpel.be!

Door de dalende coronacijfers was een contextnamiddag eindelijk weer mogelijk! In de voormiddag gingen we aan het bakken, waarbij we ’s middags met de ouders, zusjes, tantes en vrienden konden smullen van de lekkere chocomousse en tiramisu. Mmm… Ik krijg er weer al zin in als ik er aan denk! Al dat lekkers maakte het extra gezellig, waarbij zeer leuke gesprekken ontstonden. Kortom een geslaagde contextnamiddag!

De paasvakantie afsluiten deden we in de IJzerboomgaard in Diksmuide. Daar nodigden de mooie omgeving en het mooie weer ons uit om er een mini-fotoshoot te houden. Herinneringen aan de paasvakantie vastgelegd! Op naar de zomervakantie!

Siebe, begeleidster dagbegeleiding Ieper