Nieuwe medewerkster Inne

30/03/2023

Hallo. Graag stel ik me even voor. Ik ben Inne Seynhaeve, 41 jaar, en sinds 1 januari 2023 werk ik als administratief medewerkster voor De Walhoeve. Ik sta o.a. in voor de boekhouding, volg samen met Mario de fundraising op, etc …

Hiervoor werkte ik  8 jaar in de privésector als administratief medewerkster,  maar het merendeel van mijn loopbaan heb ik als administratief bediende in de sociale sector gewerkt. Dit voornamelijk in scholen maar ook bij vzw Onze Kinderen. In 2014 kon ik al eens proeven van De Walhoeve tijdens een  tijdelijke vervanging.  Het bleef kriebelen om terug in de sociale sector aan de slag te gaan. Toen de kans zich voordeed in vzw De Walhoeve, twijfelde  ik geen moment.

Ik ben afkomstig uit Heule, maar woon al ca 10 jaar in Veurne, samen met mijn man en tienerzoon, en de hond Billy natuurlijk niet te vergeten.
De Marbel, het dagcentrum in Veurne is me dus niet vreemd want dit ligt  op de wandelroute met de hond. Altijd leuk om eens te zwaaien of hallo te zeggen wanneer ik voorbij wandel.

Ben je in de buurt, aarzel niet om eens g oeiedag te komen zeggen.

Inne, administratief medewerkster/boekhouding/fundraising