Kleuterkamp

03/10/2019

Dit jaar werd er voor de kleuters en kinderen van het eerste en tweede leerjaar verblijf een kleuterkamp georganiseerd. De kinderen werden ondergedompeld in de superheldenwereld. Op maandagmorgen vonden de begeleiders een brief in De Walhoeve, geschreven door de superhelden. Op de brief stond dat de superhelden in paniek waren, want Gehaktman had alle krachten van de superhelden gestolen!  De kleuters moesten de superhelden helpen om gehaktman te verslaan!

De eerste stap in de bevrijding van de superhelden was om zelf een superheld te worden. Dus maakten de kinderen een prachtige cape, want welke superheld heeft nu geen cape?  Verder  gingen ze naar zee om gehaktman te zoeken, speelden we op het speelplein in De Palingbeek om krachten te krijgen en speelden we in ‘het waterparadijs’ omdat gehaktman niet houdt van water. Even uitrusten van al dit geweld gebeurde in de cinema.

Al deze inspanningen van de mini- superhelden werden beloond, gehaktman werd verslaan! Tot grote vreugde van de kleuters! Als afsluit waren er barbecue worsten en werden er superhelden diploma’s en medailles uitgedeeld. Om de Walhoeve tuin nog de laatste nacht te bewaken tegen de terugkomst van gehaktman sliepen de kleuters in tenten.

Tot volgend jaar!

 

Jennefer