Kiwanis Sail 2019

03/10/2019

Op zondag 25 augustus 2019 werd de Walhoeve hartelijk onthaald en begeleid door de medewerkers van Kiwanis Ieper. Alles stond in teken van onze jongeren, hun intentie was om onze kinderen een gratis en onvergetelijke dag te bezorgen.

Bij aankomst wisten de kinderen niet waar eerst gekeken: er waren gocarts, kindergrime, minipaardjes, springkasteel, ballonplooier, … de kinderen konden zich onmogelijk vervelen.

De topper van de dag was natuurlijk varen op een boot. Meer nog het was niet enkel varen op een boot, de kinderen mochten ook om beurt de boot besturen. Elk kind fleurde op en bloeide die dag open. De kinderen konden er na een uurtje niet genoeg van krijgen, gelukkig mochten ze in de namiddag nog een keertje varen.

We hebben de ganse dag niets te kort gehad: drank naar believen, een uitgebreide en lekkere BBQ gevolgd door een dessert buffet om van te smullen, een cadeautje voor de kinderen, …

Kiwanis is in zijn opzet dan ook met grote onderscheiding geslaagd, een mooiere dag konden we niet wensen. We zijn Kiwanis hiervoor erg dankbaar.

Ruth