Dankwoord

24/02/2021

Beste lezer,

Wanneer ik dit schrijf, zijn we 18 februari 2021. Al bijna een klein jaar wordt ons doen en laten in kleinere of grotere mate bepaald door de aanwezigheid van een ambetant beestje, het Corona-virus. Nu de vaccinaties (langzaam) op gang beginnen komen, mogen we stilaan terug beginnen dromen van een terugkeer naar ons normale leven. Opnieuw onbezorgd in contact mogen komen met anderen, vrienden en familie een dikke knuffel mogen geven, … we verlangen er allemaal naar!

Een echte uitbraak van het virus binnen onze voorziening is ons tot op heden gelukkig bespaard gebleven, al was het enkele keren spannend. Maar we blijven ons hart vasthouden en we blijven vooral zeer voorzichtig.

Ik wil in deze nieuwsbrief nogmaals alle medewerkers van harte bedanken. En tegelijkertijd mijn bewondering uitspreken over hoe elke medewerker op zijn of haar manier in de bres gesprongen is om het risico op besmetting zo klein mogelijk te maken. Het tot vervelens toe ontsmetten van alle ruimtes, het aanpassen van infrastructuur, het gedeeltelijk verplicht van thuis uit werken, het mee nadenken en uitwerken van de opgelegde preventieve maatregelen,… blijven zeer veel energie en engagement vragen.

En toch staan alle medewerkers er elke dag opnieuw! Klaar om te zorgen voor alle kinderen, jongeren en  gezinnen die op ons rekenen!

Dankzij het kinderarmoedefonds konden we elk gezin een consumptiecheque ter waarde van 50 euro schenken.  Op die manier konden we ook onze gezinnen een hart onder de riem steken in deze moeilijke coronatijden.

 

Wim Hove

Directeur vzw De Walhoeve