Daguitstap Pairi Daiza

11/09/2018

In de lente hielden we met succes een snoepverkoop ten voordele van onze werking. Uiteindelijk verkochten we zo’n 800 zakjes snoep. Met de opbrengst organiseerden we zoals vooraf werd afgesproken een daguitstap op maat van al onze jongeren.

Uit een rondvraag bij de jongeren kwam een bezoek aan PAIRI DAIZA als winnaar uit de bus. Eind augustus was het dan zo ver. Al vanaf 7u30  stonden in Veurne de eersten paraat om tegen 8u30 te vertrekken vanuit Westvleteren. Met een gezonde dosis nervositeit stapten de jongeren gezwind op de bus, gevolgd door de quasi voltallige personeelsequipe.  We maakten nog een korte stop in Ieper om het team van het dagcentrum op te pikken.

Na een vlotte rit waren we tegen 10u30 ter plaatse. Waarna we in groepjes het park bezochten. We spraken af over de middag om gezamenlijk te lunchen, waar we  nog even de  tijd kregen om bij te praten.

Uiteindelijk werd het voor velen een onvergetelijke dag te midden van wilde dieren, reptielen, vissen,… ja, zelfs levensechte dino’s.

Tegen 17u verlieten we PAIRI DAIZA en na het nemen van de ultieme groepsfoto, keerden we moe maar voldaan huiswaarts terug.

Nogmaals bedankt aan iedereen die ons gesteund heeft door een zakje snoep te kopen. Door jullie bijdrage konden we onze jongeren een unieke ervaring aanbieden die hen nog lang zal bijblijven.