Bakfiets

18/02/2019

We begeleiden steeds meer jongere kinderen onder wie ook heel wat peuters en kleuters.  Dit beperkte tot voor kort de mogelijkheden om verplaatsingen per fiets te doen.  Met de steun van Cera was het mogelijk om een elektrisch ondersteunde bakfiets aan te schaffen.

Het inzetten van een elektrisch ondersteunde bakfiets met ruimte voor het vervoeren tot zes kleuters maakt een enorm verschil. 

De bakfiets maakt het voor de begeleider terug mogelijk om met de groep verplaatsingen per fiets te maken waarbij de oudere kinderen en jongeren dan zelfstandig kunnen meefietsen en de jongsten kunnen genieten van de rit in de bakfiets. 

Het is een aangename manier om zich te verplaatsen naar school, bos, speelplein, zwembad, picknickplaats, … of om gewoon een ritje te maken en te genieten van de omgeving.

Samen met zo’n 400.000 vennoten investeert Cera in onze samenleving en bouwt aan een sterke coöperatie. Door de krachten te bundelen met vennoten en partners creëert Cera samen met hen economische en maatschappelijke meerwaarde.