Aankoop nieuw gebouw dagbegeleiding Veurne

27/09/2021

Na even zoeken hebben we de ideale woning gevonden voor Dagbegeleiding Veurne, een vrijstaand ruim huis met een leuke tuin en garage. Ook de ligging is ideaal, een rustige residentiële woonwijk dicht bij het sportpark en het centrum van Veurne.

We konden het bijna niet geloven dat we de woning konden strikken die aan al onze wensen op ons verlanglijstje voldeed. Bij de overdracht van de sleutels mochten we meteen als team onze ideale indeling van het huis bepalen, wat een luxe!

Alles komt nog in een nieuw fris jasje te staan en enkele noodzakelijke investeringen moeten nog gebeuren waardoor de verhuis nog voor even veraf lijkt. In onze huidige woning hebben we nu vooral oude spullen en een gedateerd interieur dat dringend aan vervanging toe is. Er staat ons dus de komende maanden nog een hele klus te wachten, maar we verlangen al heel erg naar onze intrek in ons nieuwe stekje.

De jongeren wisten al een tijdje van onze zoektocht af, en toen we eindelijk mochten vertellen dat we de sleutels hadden van het nieuwe huis stonden ze te springen om een bezoekje te brengen.

De voordeur open en hup een ganse leefgroep die heen en weer liep naar elk hoekje van iedere ruimte… een ware ontdekkingstocht! De ene riep: “Hé die kasten moeten hier blijven staan hoor!” terwijl de andere ons meetrok naar een kamer en zei: “Deze kamer wordt toch wel de speelkamer?”.

De jongeren fantaseerden meteen “Hier komt de trampoline en daar het zwembad, hier de zetels, …”  Al snel kreeg elke ruimte een invulling!

Van kleuradvies tot wilde verlangens, één ding is duidelijk, de jongeren van Dagbegeleiding Veurne zijn laaiend enthousiast.  Hoe kan het ook anders. Om het in hun woorden te zeggen: “Dit wordt een echte upgrade!”.

De jongeren en begeleiders van Dagbegeleiding Veurne

Caroline, administratie/fundraising