De Walhoeve VZW

Acties en schenkingen

De Ronde Tafel De Panne, een internationale serviceclub, organiseerde op Valentijnszondag 14/02/2021  de verkoop van een rijk gevulde  “Love Bites” ontbijtbox.  De ontbijtmand zat vol overheerlijke streekproducten aangeboden door  lokale partners. De serviceclub verkocht in totaal 310 ontbijtboxen. De opbrengst van deze verkoop gaat deels naar vzw De Walhoeve en deels naar Pleegzorg Vlaanderen.  De leden van De Ronde Tafel De Panne leverden op zondagmorgen de boxen persoonlijk aan huis in de regio’s  De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Gistel, Veurne, Diksmuide, Oostende, Alveringem & Lo-Reninge.

Ook Zonta Ieper,  een wereldwijde serviceorganisatie van en voor vrouwen, dacht aan ons en organiseerde een Take Away Valentijnsmenu, aangeboden door restaurant De Steenen Haene te Ieper.  Deze menu kon men ter plaatse in het restaurant afhalen op zaterdag 13 februari 2021. De opbrengst van hun Valentijnsactie, die een gigantisch succes was, gaat deels naar Vereniging Ons Tehuis en deels naar onze voorziening. Dit met als doel de herinrichting van de leefgroep in Verblijf te Vleteren mee te helpen financieren.
Enkele medewerkers genoten van de heerlijke maaltijd waarbij er ook kaartjes zaten met  vragen die je samen met je geliefde  moest beantwoorden.  Succes gegarandeerd!

Leo Club Heuvelland koos ervoor rechtstreeks materialen te schenken aan onze jongeren, en bezorgde iedereen een navulbare dopper waterfles.  Een ecologische en duurzame schenking ! Onze kinderen en jongeren maken er volop gebruik van.

De Soroptimisten dachten ook dit jaar in de kerstperiode aan ons, door corona anders dan anders maar niet minder gesmaakt door onze jongeren en begeleiders!  De begeleiding van de dagbegeleiding Ieper & Veurne en de leefgroep in Westvleteren mochten per jongere een budget besteden in een plaatselijke speciaalzaak.
Er werden heel wat spelletjes (voor zowel binnen als buiten) aangekocht met het voorziene budget.  Onze jongeren zullen er nog lang plezier aan hebben.

Rotaract Veurne Westkust zorgt ook nog voor een schot in de roos. Deze serviceclub vindt het belangrijk, dat elke jongere zich de dag van vandaag voldoende kan ontwikkelen naargelang zijn of haar capaciteiten.  Helaas denkt Corona er dit jaar anders over. Hierdoor willen zij ons met een klein gebaar een hart onder de riem te steken.  De leden van de club zullen zelf reuze piñatas maken, deze opvullen met paaseitjes en schenken aan de jongeren van Dagbegeleiding Veurne.

Onze jongeren en medewerkers zijn uiterst dankbaar voor al deze mooie liefdevolle acties. Want vergeet niet, waar liefde wordt gezaaid komen er prachtige vruchten tot bloei.

 

 

Caroline, administratie/fundraising

Sofie, hoofdbegeleidster Dagbegeleiding Ieper

 

 

Reacties gesloten.